Paolo Nutini - New Shoes


En regnig dag i Chicago

Jag har aldrig varit med om så mycket regn! Ni har säkert hört talas om den storm som slår mot Texas nu, en storm som sägs vara värre än Katrina(!) Hur som helst så påverkar det även vädret här (inte i Indiana dock, vi har fortfarande det varmt!). Det hade förmodligen varit lättare ta sig fram med båt än med bil. Det regnade, regnade och regnade mycket till!

Hur som helst så åkte alltså jag, Jamie, Scott & Dan till Chicago igår eller rättare sagt vi började vår resa i Fredags och stannade än natt på Jamie's universitet. Vi var oerhört optimistiska i början av dagen men det bara regnade och regnade när vi vandrade genom Chicago för att se alla sevärdheter som staden erbjuder, ganska häftig stad faktiskt (minus allt regn) Men vi hade kul ändå...Tills vi skulle ta oss ut till stadion för att se White sox's spela, det ösregnade! Och när vi kom fram dröjde det inte många minuter förrän vi fick besked om att de hade ställt in matchen. Lyckan var långt ifrån total kan jag lova... Så nu är läget så att vi helt enkelt måste vänta till April för att kunna använda våra biljetter och då äntligen få se en match *suck* men vad gör man?

Vi tog oss iaf tillbaks till hjärtat av Chicago och bestämde oss för att shoppa lite och äta på Rain forest café (helt sjukt ställe, haha) Sen var nästa problem att ta sig hem! Jösses! vi tog oss nästan inte hem för att det regnade så mycket..ni förstår inte hur mycket det öste ner. Det var omöjligt att ens se vägen framför oss och när vi stannade för bensin så var man heeelt genom blöt överallt när vi sprang in till macken (10 meter!). Efter lite möda så tog vi oss hem till slut.


En mycket trevlig dag trots ösregn




































Kommentarer
Postat av: Zildjian

Du inser inte hur gärna jag också skulle vilja fara till U.S Cellular Field!

2008-09-15 @ 02:54:35
URL: http://zildjian.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0