I've got my prom dress people!

Nu har det hänt så vansinnigt mycket igen!


Tyvärr så har internet inte riktigt velat fungera här men nu kan jag iaf skriva ett inlägg =)

Jag har hittat en balklänning! Jag känner mig jätte exalterad över detta faktiskt så exalterad att jag ringde hem dagen då jag köpte den...Responsen där kunde kanske varit bättre men vad gör man;

Pappa svarar
Jag- PAPPA! Jag har något jätte viktigt att berätta för er!!!
Pappa- Men vad?! Berätta!
Jag- Men mamma måste var med också det är verkligen en stor nyhet!
Pappa- Men hon är inte hemma
Jag- RING HENNE!

Pappa ringer mamma och berättar att deras dotter har något enormt att berätta så hon måste skynda sig hem genast.....Några minuter senare flåsar mamma in

Mamma- Vad har hänt?! Är du kär??!
Jag- Kan jag få en trumvirvel?

Pappa startar en trumvirvel...Spänningen stiger

Jag- JAG HAR HITTAT MIN KLÄNNING! 
Mamma & pappa- Va? var det allt? Vad kostade den?


Mina föräldrar förstår inte storheten i att ha hittat en klänning till balen helt enkelt. Jag var jätte nervös när jag gick in i den fina lilla butiken som var fylld med klänningar i material som jag knappt har vågat röra förut. Expediten ägnad all tid åt mig och hjälpte mig på och av med alla klänningar jag provade. Hon var verkligen personlig och jag kände mig så där lyxig som i "pretty woman" när hon bara pekar på allt som hon vill ha. Jag tänker faktiskt inte lägga in någon bild på den utan ni får helt enkelt vänta till maj då balen är och då avslöjar jag utseende på både min dejt och min klänning. Så nu har ni något att se fram emot!


Min lag klass var iväg på en liten resa där vi besökte en riktig amerikansk domstol. Jag tycker det personligen var oerhört häftigt att sitta där och lyssna på olika fall och hur de blev dömda. Vissa människor chockerar mig verkligen, jag menar har de absolut ingen moral i livet(?) Jag tänkte inte fördjupa mig mer i den resan men jag kanske gör det en annan dag. Intressant var det hur som helst och på torsdag ska vi åka in till Minneapolis och besöka och sitta med på en riktigt stor domstol/rättegång.I veckan har jag även sovit över hos en av mina vänner, det var jätte trevligt, jag har gått på bio, sett på massor av basketboll matcher (vi är fortfarande obesegrade!). Igår så började det snöa så skolan bestämde klockan 09.30 att vi fick gå hem så jag följde med en bunt med vänner hem och spelade "super mario" hela gårdagen. Idag fick vi sovmorgon till 10 så de kunde ploga vägarna...Jag gillar verkligen det här med att de är så nervösa så fort de ser en snöflinga men det är kanske förståeligt eftersom de inte ens har vinterdäck här.

Ikväll så ska jag ut på dejt med en kille som heter Sam, så det blir nog trevligt..vi ska se på film och gå ut och äta. Jag menar jag får ju mat och se på film gratis så varför inte? hahaNi får fler bilder en annan dag för internet är så fruktansvärt långsamt


Stoppa pressen!

Nu är det av klarat, hela världen kan pusta ut jag kommer inte att gå på balen med min fula guldfisk. Jag har faktiskt livit bjuden till "prom" nu av en kille som heter Cody Nilsen.Eftersom att alla säkert bara dreglar efter smaskiga detaljer om hur han frågade mig så tänkte jag dela med mig; Han ringde mig igår (det var så där att jag trodde att jag fick ett sms och öppnade telefonen och började klicka på knappar innan jag insåg att någon var på luren)

Han lät lite nervös och jag fattade ju självklart varför han ringde mig men jag ignorerade de och babblade om om allt mellan himmel och jord..(till saken hör att jag faktiskt aldrig har pratat med han innan) efter typ 45 min så harklade han sig och sa "ehh...du Caroline.......Jag vet att jag inte känner dig riktigt.... och jag skulle egentligen vilja lära känna dig lite bättre innan jag frågar det här men...eh...någon annan kommer nog att fråga dig snart...såå..ehhh...joo du verkar vara en tjej som är så där snäll och trevlig men också väldigt ärlig och nere på jorden....men såå ehh...vill du gå på balen med mig?

Jag bara skrattade och sa att det skulle vara kul om vi gick tillsammans. Efter det så tog mina pengar slut på min telefon (här betalar inte personen som ringer utan den som blir uppringd) och cirka 2 minuter efter att vi hade slutat prata så skickade han mig ett sms där han frågade om jag verkligen var säker om jag ville gå med honom... Haha


Så nu kan jag äntligen börja leta efter en underbar klänning!Från i lördagsvalentines day

okej nu är jag hemma från dans och kröning av "snö veckan" jag vet inte varför man gör det riktigt...i veckan som kommer så är det hur som helst tänkt att vi ska ha olika tema dagar som tvilling dag, maccray dag, bonde dag och annat. Jag tog massor med bilder i kväll men jag är för lat för att ladda upp dem just nu så det får ni se någon annan dag. Det här är hur som helst min "skörd" av årets alla hjärtans dag...


Blommor 2st

Godis hjärta

Godis som kallas "kyssar"

Halsband med texten "LOVE"

Gossedjurshund med ett hjärta i sin munIgår så gick jag och Chelsey och såg "confession of a shopaholic" väldigt rolig och söt film! Den rekommenderas starkt!
Vi gick även som sagt och gjorde naglarna...Det är lite kul man går in i ett litet rum fullt med kineser som bryter så mycket att man inte fattar vad dom försöker säga och sedan så har man två personer som jobbar med varsin hand så man vet inte vart man ska fokusera. Haha här är resultatet av det iaf;Mitt patetiska försök till en videoblogg

Okej, så jag lovade ju er att jag skulle videoblogga så jag tog mig i kragen och gjorde nu ett tröttsamt försök. Jag måste erkänna att jag bara kände mig fånig och fjantig men nu får ni höra min ljuva stämma! Ja jag vet att det är mörkt men det verkade helt okej dempad belysning när jag filmade. Och nej jag visste inte vad jag skulle säga där av alla "eehh eehm" Men låter inte min dialekt lite mer neutral? har min norrländska rent av avtagit lite?

Hur som helst njut nu av detta för det är inte säkert att jag bjuder på det här igen!
Skrämmande

Om fyra månader så är jag hemma i Sverige, vindeln...mitt liv.
 Tanken skrämmer mig faktiskt.


Förstå mig rätt jag längtar oerhört efter er alla! Vänner och familj ni är mitt liv och mitt hem men det är så skrämmande att komma hem efter att ha varit borta i cirka ett år. Jag känner mig inte som samma tjej som jag en gång var, jag har varit med om så mycket till och med mer än en vanlig utbytesstudent är med om.  Ni kan gissa och säga att ni förstår men ni kommer aldrig att förstå den skräcken, smärtan och rädslan jag har gått igenom.

Jag vet inte hur jag kommer att reagera på att komma hem igen efter att ha flyttat på obehagliga sätt 4 gånger under mitt år här i USA. Det ska bli skönt att komma hem och bara få gosa ner mitt ansikte i min hunds päls och äntligen bara få gråta ut, få släppa min på börda och även om ni tyvärr aldrig kommer att förstå så får jag dela min smärta med dem jag älskar.


Jag är även rädd för att jag ska sakna allt det här, att jag ska komma hem och känna mig tom och orkeslös. För jag får inte glömma bort att jag har haft jätte många fina och roliga stunder här också, jag har dessutom flera som väntar mig ännu.


Jag längtar efter att få träffa er igen men är också rädd att det ska kännas annorlunda, att jag kommer att känna mig obekväm...att jag inte ska veta var jag ska ta vägen med mig själv.


Det är märkligt allt det här. 

Jag älskar er alla sååå mycket! Kom ihåg det!


PÅ TAL OM MINA ÄLSKADE!

Grattis Sarah Stenmark på din 18 års dag! (i efterskott)

Sarah trots att jag har flyttat 4 gånger så har ditt brev alltid varit nära mig och jag öppnade det den 1:a februari som jag lovade. Tack för de fina korten, det var helt underbart gulligt av dig och betyder mycket för mig!Jag vet inte om jag har några övriga kommentarer om det här videoklippet

Här är det vår!

Alla ni som tyckte synd om mig innan för att det var så kallt här innan kan slappna av för nu är det vår här! sjukt lustigt all snö smälter bort, vägarna är rena från all snö och is det har varit mellan 10 och 15 + grader och det luktar gräs.
Idag så har jag för första gången på 9 månader pluggat. Och jag har inte ens pluggat mycket bara totalt kanske två timmar eftersom att jag har två prov i morgon i Psykologi och Lagar, vilket är om jag ska vara helt ärlig riktigt svårt, alla dessa nya termer och allt vad det är men det är också väldigt intressant. Tanken är lite sjuk för mig när jag tänker på hur lite jag har pluggat på de senaste månaderna. Jag är van vid att plugga tre timmar varje dag oavsett om det är helg eller vardag. Förra året började jag plugga inför ett prov en och en halv vecka innan provdagen, jag gjorde liksom upp scheman för mina lördagar och söndagar så att jag skulle kunna plugga så mycket och så effektivt som möjligt.

För att sammanfatta det hela, jag är en nörd. Men det är något positivt enligt mig! Jag pluggar heller varje dag och får fina betyg än att spendera all min tid på kortsiktiga saker. Jag vet att alla tycker olika om detta och tycker att jag är extrem men jag gillar att prestera i skolan. Det är något som är viktigt för mig, jag är jätte exalterad över min framtid! Jag tror att jag har många roliga år framför mig, jag gillar att göra upp planer och planera...Jag har faktiskt gjort upp en 4 års plan för mig och min framtid. Känns spännande tycker jag.

Fast jag har ju dock varit väldigt lat på att plugga här i USA men det beror på att det helt enkelt är sällan man behöver plugga här. Här är det mer läxor (massor med läxor dock!) och extra credit uppgifter vilket är väldig enkelt och läxorna hinner jag oftast klart med i skolan. När det väl är dags för prov så får man veta det cirka två dagar innan provet (så även om man skulle vilja så är det svårt att faktiskt plugga stenhårt inför ett prov) sedan är majoriteten av alla prov uppbyggda med "sant eller falskt" frågor eller "matcha fråga med svar" och vanligast 4 små frågor där du måste kunna hela svaret.

Så om man har i Sverige problem med alla de där reflektions uppgifterna (som jag älskar) så kan jag råda er att flytta till USA för här behöver du bara sitta med på lektionerna och lyssna och sedan bara kryssa i rätt svar i en ruta så får du ett A.


Jag får erkänna att man blir riktigt bortskämd men jag kuggar nog snabbt in i mitt normala plugg tempo när jag börjar igen till hösten.


Jag kanske borde förklara för er vad "extra credit" är för något. Det är till att börja med det fånigaste jag har hört talas om och jag är glad att vi inte har det i Sverige. Det är fåniga uppgifter som du gör och då får du ditt betyg höjt, det kan vara att köpa in servetter till klassrummet, bjuda på kakor, ta med något ätbart, fylla i en rebus, göra ett korsord, ta med sig ett papper som någon vuxen har signerat till din lärare, kopiera några papper...det kan vara allt mellan himmel och jord. Okej, det är simpelt men det är också så fånigt. Tro mig det är ingen prestation att få bra betyg här.
 Mitt cowboy liv

Okej, nu kanske ni förstår lite bättre hur fruktansvärt mycket västern/cowboy liv det är här. Lyssna även efter de där konstiga ljuden som han som pratar gör i slutet mot filmen (som jag pratade om i mitt förra inlägg)

ENJOY!
Back in business

Jag vet, jag vet...Det har varit lite bloggande från min sida på sistone men jag har varit upptagen med allt från skolan, basketbollsmatcher, träbils race, ridning, shopping, gå på bio och allt vad det har varit att jag inte riktigt har tagit mig tid att blogga. Sedan blir det lite så att när man inte har bloggat på ett tag så vet man nästan inte var man ska börja för att det har hänt så mycket. 

Så därför tänker jag helt enkelt inte ge er någon djupare reflektion än några bilder från de senaste veckorna om vad jag har haft för mig för då skulle det här inlägget bli vansinnigt långt så låt oss helt enkelt gå efter uttrycket " carpe diem" vilket betyder; "fånga dagen".

Idag så åkte jag över till Brian & Sheryl de som äger hästarna som jag rider. Som vanligt var det väldigt skoj men också grymt utmanande. Numera så rider jag alla hans hästar (3 st) (+ en gammal häst på 30 år som jag dock inte rider) det är svårt men samtidigt kul. När jag och hästarna var "blöta i svett" så frågade Brian mig om jag ville följa med honom på en hästaktion som han skulle åka ut till idag. Visst tänkte jag, så jag drog med mig min kamera och hoppade in i hans pick-up. Jag har fortfarande inte lärt mig hur känsliga amerikanare är när det kommer till att snacka politik! Vi stannade nämligen vid en restaurang för att äta innan vi begav oss till auktionen och av någon genial anledning så började jag snacka politik och om att jag tycker att det är fel att Usa ska vara "världspolis"... Jag kände ganska snabbt att han blev mer än dålig på att ge mig respons mer än att muttra lite. Jag bytte effektivt ämne till något säkrare...dvs.. hästar. Sedan väl vid auktionen så kollade vi först på alla hästar i olika inhägnader (ca 100 hästar var där) sedan så fick vi in i ett rum där det fanns en läktare i trä och fullt med människor där alla bar en cowboy hatt och jag kan lämna det som så att jag kände mig lite...unik i mina svarta jeans istället för blåa... I mitten så fanns det en liten inhägnad halvcirkel där varje häst visades upp en och en i cirka 5 minuter. Det är helt galet! I den dära lilla inhägnaden så gör de som visar upp hästen helt galna saker de drar i hästens svans, sitter bak och fram och rider, tar av tränset och rider enart genom att ta på hästens sidor, de står på hästen, de kryper under hästen och allt vad bisarra saker de höll på med, bakom sitter en man som berättar hur gammal och liknande hästen är och sedan så börjar han göra massa konstiga ljud så som "rrrrabbalabba" blibblorriba", jag vet inte hur jag ska beskriva det! Brian sa att de gör de där ljuden för att få mer "action" i det hela...Bisarrt om ni frågar mig.. jag vågade knappt röra mig för bara genom att röra på handen lite så bjuder du på hästen. 


När det var klart så åkte vi hem och sedan åkte jag iväg igen för att handla.

Det var min dagMin bror gjorde en träbil och jag följde med på en av hans tävlingar för dettaMin skola är rankad 3:a i delstaten Minnesota. Ingen förlust än så länge! RSS 2.0