Colbie Caillat - Realize

Crazy hairday


Det var riktigt roligt idag! Jag, Britt & Christy insåg igår kl.23.00 att vi ville göra något extra kul för carzy hairday så vi åkte till Wallmart (stort köpcenter) och köpte skrik rosa hårspray. Jag var mer än tveksam till detta eftersom mitt hår är så blont och kan säkert suga åt sig färgen men jag tupperade mitt hår riktigt stort och sprayade rosa slingor jag kände mig oerhört vacker kan jag lova ;) haha.

Väl på skolan insåg vi att det inte var så många som riktigt gick inför det där med "crazy hairday" så jag kände mig fint uttittad (mer än vanligt) men jag höll mitt huvud högt och fick posera för fotografen till årets year book. Alla tyckte jag lyckades bära upp min frisyr riktigt bra hur som helst *haha* De andra dagarna är tydligen mer populära att göra något med. Kul ändå. Jag ska ladda upp bilder till er senare.


Sedan så hade jag gymnastik (tar livet av mig) ni förstår inte hur läskigt det är!  Det är kul men samtidigt svettigt och svårt. Sedan gick jag till en fotbolls match och nu har jag duschat mitt hår två gånger i hopp om att all rosa färg är borta.. Jag tror att jag lyckades så förhoppningsvis är jag blond och fin igen i morgon.


Förövrigt kan jag meddela att jag har högsta betyg i engelska, mycket högre än de flesta i min engelska klass här! Riktigt konstigt och i min gym klass så har jag högre betyg än många av pojkarna...(Vår tränare måste älska mig eller nått!) 


Hur som helst behöver Caroline sin skönhetssömn nu

(svar på kommentar;  Nej Sara är inte svensk hon lånade bara min t-shirt)



Love you

Keane - Everybody's changing

Det är fortfarande varmt



Igår åkte jag Jason, Sara till en bil show. Det var faktiskt riktigt roligt, trots att jag och sara inte lyckades hitta något span men vi åt, gick och sov (i gräset) hela dagen så det var underbar laid back helt enkelt. När vi kom hem så åkte jag med Sara för att träffa hennes släkt (de hade födelsedagskalas ute i en stor park), mycket mysigt vi åt (igen), spelade volleyboll, badminton.

Efter de så åkte jag, Corey, Sara, Jake, Britt, Jonathan, Christy och Drew till en biograf, vi såg Eagle Eye den var faktiskt riktigt bra måste jag erkänna. Väldigt mycket action.


Idag så har jag massor med grejer jag har tänkt att hinna med innan Jag, Corey, Sara och Jake ska ut och äta middag. 

Jag måste erkänna att jag verkligen gillar hela den här dejting grejen, jag får liksom gratis mat och bio hela tiden. Paasr mig utmärkt faktiskt. Hahaha




Jason's bil


Där sov jag och Sara, vi brände oss ganska bra kan jag lova







sara's släkt


Homecoming!

Yep just nu så är det fnittrig hysteri på Anderson High, det är Homecoming nästa vecka!


Homecoming är en vecka då man varje dag har olika teman på min skola kommer vi att ha;

Måndag - Crazy hairday
Tisdag - Twin day
Onsdag - Collage/Pro
Torsdag - Nått som jag inte tycks komma ihåg
Fredag - Green and red day

På fredagen är det en stor fotbolls match och på lördag så är det "Homecoming dance" (Typ som att ha bal fast mindre speciellt och inga dyra fina klänningar) Till det som ni alla garanterat funderar på just nu...Vem ska lilla Caroline gå med (?) Joo, jag ska gå med en pojke vid namn Tre Jackson (Tre uttalas Tray inte 3 bara så ni vet), säger er ingenting men jag ska gå med honom hur som helst. Jag valde våra färger som vi ska ha (vi ska ju självklart matcha) och det blev röd & svart. Fast jag fick veta idag att temat för Homecoming är "Viva Las Vegas" så jag vet inte riktigt hur vi ska få in de i vår outfit men det löser sig nog.

Min vecka är som vanligt alltid fullbokad i morgon så har jag cheerleading + pepp rally, Fredag - fotbollsmatch, Lördag - Bil show med Christy, britt & Jason. Kul kul!!



Ja hur som helst bor jag numera i huset Swinford allt är så kul hela tiden att vi glömmer bort att sova ibland, haha.


Jag vet att många av er tycker att jag är pinsamt dålig på att uppdatera men jag har svårt att hitta tid...Men jag ska försöka skriva lite oftare ändå.


Jag har säkert missat att berätta om tusen grejer men nu vet ni lite mer om vad som väntas skall för mig nästa vecka.



Älskar er!



Familjen Crockett




























Familjen Swinford


















Maria mena - You're the only one

Till allas glädje så kan jag meddela att de har internet här!





Söta Caroline (Elvin) skickade mig den här.








Amy whinehouse - Will you still love tomorrow

Är det inte lite sjukt att jag skuttar runt i shorts och linne när ni har vinterjackor och långbyxor?



Jag är så glad, idag flyttar jag till min nya värdfamilj (inte för att jag ogillar den här familjen på något sätt men ändå) Min värdmamma skickade ett sms till mig 07.00 "Today is the day Caroline! I'm sooo excited"   Haha.

Igår så vann mina fotbollspojkar mot Logansport alla var helt överlyckliga och kramades och skrek (innan vi i Sverige skulle ha så mycket stämning för ett lag där spelarna är 16-18 år...)


Ni ska bara veta vad som håller på att hända med min kropp! Jösses allt gymmande varje dag börjar visa sig! Mina armar håller faktiskt på att bli muskulösa (jag vet inte riktigt om jag gillar de) Jag har till och med haft två killar som har gått fram till mig och chockat menat att jag har mer muskler än vad de har. Mamma mia!

Så jag förklarade det för min gym coach och han sa att "tjejers armar inte kan bli större för det är fysiskt omöjligt" Är det verkligen sant? Låter mysko för jag tycker mina armar är mycket mer muskliga nu. Han tyckte att nää du är bara "a tiny tany little thing" och kommer bara få mer muskler men inte växa. Jaja jag får väl lite på gubben.


Idag så ska jag packa ihop mina grejer här hos familjen Crockett för att åka hem till de flickrum som jag aldrig hade, på kvällen så är det en välkomnsfest till mig. Kul kul!









Let's get it going




Jag älskar er



Tiger Lou - You can't say no to me

16e, en månad från Sverige

Sjukt att det har gått en hel månad sedan jag stod på Alvik, med tårar i ögonen och sa “hej då” till min älskade familj.




Jag startade min vecka med att en kille från min US. government klass frågade om han kunde få gå med mig till Homecoming, jag harklade fram något i stil med att jag skulle fundera på saken, jag menar det är ju en månad kvar tills dess(!) (men det var ändå ganska sött och amerikanskt kliché)

På kvällen så åkte jag Britt, Christy & Kevin till min gymnastik klass. Jösses vad svårt det är!  Men nu kan jag iaf göra en Back hand stand och landa på mina fötter (wohoo)*lite stolt över det faktiskt* Min inte allt för heterosexuella tränare säger att jag utvecklas jätte snabbt vilket är väldigt kul att höra.

Å! Igår så åkte jag med Josh & Karie in till Indianapolis och eftersom Josh skulle på ett möta så gick jag och Karie till “Castelton” (ett stort köpcenter) Jag blev så oerhört speedad när jag äntligen fick se lite fina kläder, modet där var faktiskt väldigt likt det svenska så jag dansade runt i affärerna helt lycklig! Och kan ni förstå hur billigt allt är här? Jag köpte “Forever 21” jeans för 180 kr! Det är ganska sjukt, det var inte ens jeans som var på rea.*lycklig*


Som ni har kunnat läsa tidigare i mina inlägg så ska jag flytta in till en annan familj snart, mer än snart faktiskt. Nämligen på lördag(!) Vi har pratat om det och det är nog det bästa alternativet eftersom jag i princip spenderar all min fritid med dem ändå, men jag kommer fortfarande att hälsa på den här familjen och följa med dem på olika grejer säkert 1 gång i veckan. Hur som helst så åkte jag hem till min blivande värdfamilj i måndags och gissa vad(!?) Jo, de har total renoverat mitt rum under helgen som var. Jag berättade för länge sedan för dem att min favorit färg var röd så nu har jag vita väggar, röd säng, röd bokhylla, röd lampa, röda kontaktuttag, en röd gungstol och röda galgar. Det är inte helt klart ännu men ändå att de hade jobbat med det hela helgen gjorde mig helt rörd. Jag ser fram emot att flytta in dit jätte mycket, kan ni tänka er 3 tonårs tjejer i ett och samma hus? Wow vi kommer att ha hur som helst, Becki (värdmamma) kommer förmodligen att gå galen, haha.

Josh, Karis, Luke, Charlotte, Karie, Jag

Paolo Nutini - New Shoes


En regnig dag i Chicago

Jag har aldrig varit med om så mycket regn! Ni har säkert hört talas om den storm som slår mot Texas nu, en storm som sägs vara värre än Katrina(!) Hur som helst så påverkar det även vädret här (inte i Indiana dock, vi har fortfarande det varmt!). Det hade förmodligen varit lättare ta sig fram med båt än med bil. Det regnade, regnade och regnade mycket till!

Hur som helst så åkte alltså jag, Jamie, Scott & Dan till Chicago igår eller rättare sagt vi började vår resa i Fredags och stannade än natt på Jamie's universitet. Vi var oerhört optimistiska i början av dagen men det bara regnade och regnade när vi vandrade genom Chicago för att se alla sevärdheter som staden erbjuder, ganska häftig stad faktiskt (minus allt regn) Men vi hade kul ändå...Tills vi skulle ta oss ut till stadion för att se White sox's spela, det ösregnade! Och när vi kom fram dröjde det inte många minuter förrän vi fick besked om att de hade ställt in matchen. Lyckan var långt ifrån total kan jag lova... Så nu är läget så att vi helt enkelt måste vänta till April för att kunna använda våra biljetter och då äntligen få se en match *suck* men vad gör man?

Vi tog oss iaf tillbaks till hjärtat av Chicago och bestämde oss för att shoppa lite och äta på Rain forest café (helt sjukt ställe, haha) Sen var nästa problem att ta sig hem! Jösses! vi tog oss nästan inte hem för att det regnade så mycket..ni förstår inte hur mycket det öste ner. Det var omöjligt att ens se vägen framför oss och när vi stannade för bensin så var man heeelt genom blöt överallt när vi sprang in till macken (10 meter!). Efter lite möda så tog vi oss hem till slut.


En mycket trevlig dag trots ösregn




































Oasis - She's electric

Blixtar & Dunder



Igår natt var jag med om den förmodligen värsta åskan i hela mitt liv, jag vaknade av att hela mitt rum lystes upp gång på gång på gång följt av ljudliga knallar. Det var helt galet vilken storm det var..men så fort det blev morgon så var det varmt och vackert väder igen. Jag fick veta i går att tydligen så har Andersson, Indiana ganska många torndos, vilket är lite läskigt men men.

Ni vet den där pojken jag nämnde i mitt förra inlägg? han som jag tyckte att jag varit rent av taskig med...han gav inte alls upp...Oh boy! han ringer mig, han tycks vara precis i samma korridor som mig hela tiden, han ler alltid stort när han ser mig, han gör irriterande grejer som att "råka" snudda min arm när jag går förbi honom, han tar inte ens illaupp när jag vägrar svara hans samtal..jag lägger bara på men han är ändå glad! Jösses, han är svår att skaka av må jag då säga!


Det är väl numera ingen nyhet att jag har träningsvärk hela tiden(?) den här gången från min gymnastik klass i måndags..PUH! det är verkligen inte lätt. Haaha min instruktör är så grymt rolig och ser verkligen inte ut att vara en gymnastikinstruktör! Han är mörkhyad, rund och så gay(!) det här är hans vanligaste fraser när han pratar med mig " You go girl!" "that was aweful" "that was beautiful" "come her girl" "you can do his sweetheart" osv.. hysteriskt roligt, faktiskt.



Från mitt förra inlägg var det flera som undrade vart jag ska flytta(?) 

Det är så att den familjen jag bor hos nu är bara en Välkomstfamilj i 8 veckor (fast nu har de ångrat sig och skulle gärna villat behålla mig längre) Så min permanenta familj för resten av året är en helt annan. Det är Becki (cheerleading coach) Brittany, Brandon, Briant och pappan + Christy. + två giganska hundar och två katter.

Det kommer att bli hur roligt som helst!







Chicago på lördag
Chicago på lördag
Chicago på lördag
Chicago på lördag
Chicago på lördag
Chicago på lördag
Chicago på lördag
Chicago på lördag
Chicago på lördag


Veronica Maggio - Måndagsbarn

Mina helger är verkligen schema lagda, ingen vila här inte!



I fredags så var det ännu en amerikansk fotbollsmatch, de spelade faktiskt riktigt bra. Åh! på min marknadsförings klass så tvingade min lärare mig att läsa högt inför hela klassen (bara jag var tvungen att göra de) de hettade faktiskt lite om kinderna eftersom att det verkligen kändes som om alla kunde höra minsta lilla fel jag gjorde..men men jag överlevde =) 

En annan grej som hände i fredags var att en av de killarna som tjatar om mitt nummer, gick fram till mig och tjatade för typ 5 dagen i rad så jag frågade honom rätt ut inför hela klassen varför han ville ha mitt nummer? Han svarade lite svävande att "han bara ville deeee"  Jag frågade med höjda ögonbryn om det var för att han hade tänkte att fråga mig om en dejt(?) han blev jätte generad och frågade om så var fallet om jag då skulle svara Ja.

Jag sa att om så var fallet skulle jag säga Nej. Han såg så ynklig ut att jag tillslut gav han mitt nummer med en skarp blick och sa "Våga inte fråga mig om en dejt bara!" Stackars liten pojke...        Jag är för snäll......

Jag sov som sagt över hos min kommande värdfamilj den natten..Inte för att vara den som är den men de är lite i behov av ni vet de där tanterna i någon tv-serie som kommer hem till människor som inte är så bra på att städa och helt enkelt städar åt dem. Men jag tänker ignorera faktumet att de inte vet hur man dammsuger eftersom alla i den familjen är så otroligt snälla och mysiga.

Min lördag började med att Brandon (Sonen i familjen) hoppade i min säng och sa åt mig att vakna, 15 minuter senare slängde han en "Frukost hamburgare"  från Macdonalds i mitt huvud (jag är verkligen i landet som älskar fett!) Sedan så åkte jag och alla cheerleaders till "Harvest" för att sälja hamburgare och tigga pengar, jag var grym på det där kan jag lova. På med ett vinnande leende, fråga sött "Excuse me, would you like to donate to Anderson high school cheerleaders?" och pengarna bara rullade in...Vi fick ihop över 6000 kr! på en dag, WOW!

På kvällen så spelade jag och ett gäng andra spel, vi spelade ett ord spel..Jag kan lova att det var mer än svårt.

Idag så har vi firat lilla Karis på sin 1 års dag med ett svenskt tema. Jag gjorde jordgubbs- och gräddtårta. + att jag bjöd på djungelvrål (alla gjorde så lustiga miner att jag borde ha tagit kort på de!...Gick inte riktigt hem..) och Ahlgrens bilar. Tårtan var jätte populär och det var faktiskt flera stycken som verkligen tyckte att det var den bästa tårtan de någonsin ätit (jag var lite stolt över mig själv..) Sedan nu i kväll så har vi (jag, Josh, Karie & Karis) varit och gått i en park och lite i "down town" Det är halloween prylar överallt! Redan!












Becki (Hon som jag flyttar till sedan)







Christy



Britt
  


Karis














Hello saferide - The quiz

Amerikanare är verkligen speciella


Alla här verkligen galna i att sms:a och ringa! Jag har gett ut mitt numer till ett fåtal men trots mitt låga antal personer i min telefonbok så sms:as och rings det något hejdlöst. Som många vet är jag väldigt dålig på sms..inte riktigt min grej men nu kan jag inte äns undvika det, för varje gång jag får/skickar sms eller ringer/någon ringer mig så är det alltid jag som betalar. Helt sjukt, det är alltså galet dyrt att bara äga en telefon här. Jag har nästan lust att säga "sluta sms:a mig" men de känns lite för kaxigt...

En annan lustig grej med Amerikanare är att om man ex. kommer ihåg att ta med sig ett papper eller tar med sig clinex servetter (om läraren har frågat om de) så kan man helt enkelt höja sina betyg.


Ikväll så är det amerikanskfotboll som gäller och sedan ska jag sova över hos Brittney och på lördag ska vi (cheerleaders) försöka samla in massa pengar till vår uniform (cheerleader kläderna). På söndag ska vi fira lilla Karis på sin 1 års dag (som egentligen är idag men som vi firar då..)

Jag har en rolig helg framför mig!






Questions;

1. Vi har typ skoluniform, alla klädregler gör att vi bara kan
ha på oss ett fåtal kläder, vilket gör att det kallas att vi har uniform.

2. Korrekt, inget flashande av hud på den här skolan inte. (ingen urringning)

3. Alla dansklasser är inte spikade än men typ; Hiphop, en till gymnastik klass och två andra klasser som jag inte vet vad de kan kallas.

4. Jag tror att det kan bli väldigt svårt att lyckas li 1:a i löpning eftersom de som alltid är
framför mig tränar i skollaget i just löpning.




"Fråga bara, jag berättar vad som helst"
- Veronica maggio





Nä, nu har jag ännu en gång min skjorta instoppad i mina khaki byxor, redo för nya äventyr.



Mitt skol -ID, som alltid måste hänga runt min hals...







CYA

Tupelo honey - Boy you´re all right

Min första dag med khaki byxor


Jag måste faktiskt erkänna det att byxorna är otroligt sköna att ha på sig. Idag på min gym klass så hade vi löpning jag har nu höjt mig till att komma 3:a (*mycket stolt*)

Men till det roliga! Jag var på min första gymnastik träning idag! oj! så kul det var, hör och häpna jag vet att ni inte kommer att tro mig men på en timme har jag lärt mig att hjula och jag kan nästan göra en back flipp. Jag vet att hjula inte är så coolt men ni som känner mig vet att jag verkligen inte har kunnat hjula, jag har alltid sett ut som en köttbulle på vift. Det var hur som helst suuuuper kul! Och min tränare var väldigt imponerad av mig så jag tror jag kan fixa det här.

Tyvärr så verkar det som att jag måste hoppa av volleyboll för att allt tycks krocka (! :( ) Jag har nu alltså cheerleading 3 gånger i veckan + att jag ska dansa 3 gånger i vecka och om jag då ska ha volleyboll varje dag..nä det går bara inte. Så imorgon måste jag gå med svansen mellan benen och berätta att jag tänker hoppa av volleyboll teamet. Synd.



Men jag blir en riktigt amerikansk cheerleader istället! WIHOO!





 Så här såg det ut när jag hjulade förr... men nu är det slut med köttbullen!











I'm so excited!

Pink Floyd - We don't need no education



"Laborday"


Idag är vi alltså av någon outgrundlig anledning lediga, för att det tydligen är "Laborday". Vilket passar mig alldeles utmärkt. Idag har jag och en tjej vid namn Kyla shoppat och ska jag vara ärlig så var jag nära tårar när jag insåg att jag skulle bli tvungen att ha så fula kläder på mig. Att shoppa kläder här i Anderson är som att gå och shoppa på ica maxi. Jag övervägde att skjuta mig själv.

Det hela blir ju inte bättre av att min skola tvingar mig att ha ännu värre kläder eftersom vi har uniform *Suck* Jag lyckades tillslut hitta lite kläder som jag med avsmak kan tänka mig att bära till skolan.

4 Piké (vit,rosa,blå,turkos)
2 tröjor (svarta)
Mitt första par khaki färgade knälånga byxor (Inte min smak egentligen men)
1 svart ganska stor handväska
1 t-shirt/polo (grön)
1 vit skjorta med rosa typ väst


Okej, det hjälper inte att du skrattar jag är redan medveten om komiken i mina amerikanska kläder.



"Men jag är inte bitter!"














Nu ska jag bara göra mina läxor sedan ska vi iväg på "laborday" fest.






CYA




David Grey - Nightblindness

Inför picknicken i lördags bakade jag mockarutor och kanelbullar vilket var mycket populärt, min värdpappa åt över 10st(!!!) mockarutor på en dag haha och kanelbullarna äter de som frukost.

Igår så träffade jag en pojke vid namn Scott (22) när de var över till min värdfamilj på middag och oblyga som amerikanare är så frågade han mig om jag ville följa med honom till ännu en "Bonfire", så det gjorde jag. Det var riktigt trevliga och jag tryckte i mig söt, sliskiga smors (Mangrillar marsmallows och tar två kex och chocklad och gör det som till en dubbelmacka) Efter det så såg vi den gamla filmen "Ghost busters"...Det slutade med att alla somnade.









Min helg






























RSS 2.0