Let's say goodbye

Pga. att jag är sämre en sämst på att skriva nu så tänker jag helt enkelt tacka för mig. 

Allting tar slut någon gång

Mina vänner nu börjar min resa lida mot sitt slut och därmed så lider min blogg mot sitt slut den med. Ni som är intresserade av att fortsätta läsa om mig och mina nya äventyr får helt enkelt hålla utkik i höst så jag åker vidare till hudstaden i Frankrike.

Jag tänkte nu så här i slutet ge er chansen att fråga frågor om ni har några alla ge förslag på något ni skulle vilja att jag pratade mer om, något som ni vill att jag ska blogg om helt enkelt. Om inte så får vi se vad mer jag kan hitta på att skriva här innan vi tar en lång och fin pause.


Passa på nu, det här är din chans


Härlig helg

Fredag- Ute med Claudia, Curtis, Mitch & Sam
Lördag- Danny (ridning) ute med Brandi & Danielle
Söndag- Firande av min födelsedag
Måndag- Road trip till St cloud med min fina vän Chelsey (SHOPPING), konsert


Som sagt helt underbart! Jag köpte en hel hög med sommarklänningar, skor och annat som gör mig lycklig jag har hur som helst haft en jätte mysig helg och jag kommer eventuellt att berätta mer om den en annan dag men nu måste jag studera lite inför mitt Law prov imorgon. 

Vi hade en vår konsert med den kör som jag är involverade med i skolan, så här såg jag ut;
Jag är hemma så sjukt snart! Knäppt!
 

DISGUSTED!

Mitt liv är på topp just nu! 

Trevliga vänner, skolan går kanon (mitt lägsta betyg är B+ utan några ansträngningar),
 kul var jag än vänder mig, min situation med min organisation har fått bästa möjliga lösning.

Minus
- Jag har varit väldigt sjuk i Bronchitis vilket är en inflammation i lungor och och
 bihålor men efter att ha varit på antibiotika i några dagar så är jag i form igen.


Jag har just fått veta de mest äcklande nyheterna någonsin spana in den här sidan och läs själva;  

   http://www.theheraldbulletin.com/local/local_story_127001518.html


Gott folk detta var inte vilken historia som helst det där var de människorna som jag tvingat "umgicks" med i Indiana. Hon var min värdmammas bästa vän även så min lokala representant hon agerade även som min representant. Hon brukade alltid åka över till mitt hus och supa sig redlös och sedan köra hem med sin lilla 4 åriga dotter och 10 årige son, hon var gift till en jätte snäll man men som tyvärr var allvarligt sjuk. Jag träffade henne varje dag.

Han var en utbytesstudent från Tyskland, jätte snäll men tyvärr så osäker, han kunde knappt någon engelska och hade endast ett fåtal vänner, han var väldigt atletisk och det var även hans huvudintresse. 

Jag tycker så fruktansvärt synd om honom! Han lät sig bli manipulerad, de försökte manipulera mig också genom att ständigt förklara att det var "normalt här i USA" och att "jag måste anpassa mig". Jag är så tacksam över att jag var stark nog att tillslut sätta ned foten och säga "stopp" och ta mig ur innan det var försent.

Detta var genom samma organisation som jag reser med.


Jag hoppas ni börjar få en bild över hur jag levde i ett halvår, hur sjuk & svår tillvaro jag tvingades leva i. 
Hurra, hurra, hurra på min födelsedag

Balen var helt fantastik!

Jag hade jätte roligt på balen och jag och min fina dejt vann "bästa par" som var framröstad av alla människor som var på plats för att spana in alla par när vi gick igenom parken. Vi hade jätte kul med dans, god mat och allt möjligt. De hade till och med en hypnotiskt vilket var sjukt häftigt han fick mina vänner att göra helt galna grejer! Jag kom hem 06.00 och var helt död nu är jag dessvärre sjukt med hosta och feber så jag måste besöka farbror doktor imorgon men här får ni lite bilder från balen iaf. Jag får skriva mer en annan dag.

Älskar er!


Jag är stolt över mig själv


2009


Nu när ännu ett år börjar lida mot sitt slut så tänkte jag passa på att uppmuntra dig att tänka efter på vad du personligen är stolt över och vilka stunder som var dina bästa under året. Tänker du bara snabbt tillbaks på ditt skol/arbetsår så kanske du bara fnyser och tänker "det var det vanliga" eller "det var bara långt och tråkigt" men tänk djupare när mådde du riktigt bra, när gjorde du något som du kände dig riktigt stolt över? Vi har alla haft flera sådana känslor/upplevelser under året. Tillåt dig själv att tänka efter lite och räta på ryggen och känn att du verkligen har lyckats med mycket under året och du gjorde det med bravur!

Jag har själv haft ett helt bisarrt år och det har varit mer än tungt men vet ni vad, jag står här stark idag och känner mig oerhört stolt över att jag fortfarande är jag och att jag inte gav upp. Jag har byggt upp ett nytt liv tre gånger under mitt år här. Jag har många stunder som jag kan tänka tillbaka på och jag känner hur jag ler inombords till och med i de svåraste stunder så hittar jag saker jag kan glädjas år ex. så har jag insett att min familj alltid finns här för mig vart än i världen jag är och oavsett om mina bekymmer är svåra, likaså med mina vänner & andra i min närhet."Vill man så kan man"
 eller hur?


Prom tomorrow!


Imorgon gäller det!

Hektiskt schema. 
Vi slutar 12.00,
12.30 har jag tid för att få mitt hår fixat med mina fina kompisar
Hem och kladda på mig smink och krypa in i min klänning och allt vad det innebär *pust*
15.15 ta kort hemma med fina kavaljer Curtis
15.30 samlad vi en stort gäng kompisar för att ta kort
16.00 Visa upp oss för äldra
17.00 "Grand march" alla par blir annonserade och får gå igenom en park folk står samlade runt parken får att spana in alla vackra par och deras bilar. (jag kommer eventuellt att ramla i mina skyhöga klackar)
Middag
Dans
After prom- 04.00
Alla åker hem till Chelsey  får att crasha

Min kamera hänger självklart med!

För övrigt så solade jag idag och eftersom jag *hosthost* sommnade i solatriumet så är jag nu livrädd(!!!) att jag kommer att ha röda fläckar på min kropp i morgon! Min stora skräck! Håll tummarna för mig

RSS 2.0