James brown - Play that funky music

Hej då shorts, hej då t-shirtNu börjar det bli kyligt även här inte så pass kallt att jag måste använda jacka men tröja är definitivt något jag inte lämnar huset utan.Det jag menade med mitt förra inlägget med att jag nu har börjat sakna alla små saker, med det menar jag att jag inte bara saknar det uppenbara som alla mina underbara vänner, min älskade familj, min lilla favorit älskling Odessa (min vovve). Nu saknar jag t.om saker som.. Knäckebröd, att ta en promenad med odessa uppe på hembygdsgården, mamma som väcker mig på morgonen, mammas mat(!!!), att sjunga högt med Hampus i hans bil, gosa i pappas famn, Sitta på Starz med Caroline och ät en cesar sallad, lukta på bodyshop prudukter med Linn & Ellen, se Beck och baka med Matilda, min säng, start (flingorna)...Listan är lång.

Något som jag verkligen saknar är min familjs lördags middagar... Vi äter alltid en finmiddag på lördagar som kan vara i timmar där vi bara pratar om allt mellan himmel och jord. Jag älskar våra kvällar, men jag har också börjat inse att vi förmodligen aldrig kommer att ha dessa middagar igen.. Jag & Hampus kommer nog aldrig att bo hemma igen (hjälp!), Visst vi kommer fortfarande att ha mysiga middagar tillsammans men aldrig varje lördag igen. Vi är stora nu och är på väg att flyga ut ur boet. Hampus bor nu i egen lägenhet i Umeå, läser på universitetet och kommer förmodligen även att studera/jobba utomlands ett tag. Jag bor här i USA nu i år och nästa år... det är fortfarande lite hemligt men det lutar åt att jag inte ens kommer att vara hemma nästa år. Jag vet att några av er dör av nyfikenhet nu och andra av er flippar ur totalt (Förlåt, Matilda!) Jag har inte sagt något till någon men jag kommer som sagt troligast inte att befinna mig i Norrland nästa år, inget är spikat men det lutar åt det hållet.

Förlåt om några av er nu blir lite sugen att ge mig en snyting "för att jag inte har sagt något" men jag har spelat lika mot alla så nu vet de som läser min blogg iaf.

Jag önskar jag kunde spola fram  mitt liv några år och bara tjuvkika på mitt liv och se om det blev som jag hade tänkt mig, jag har så många planer och vill så mycket med mitt liv, jag vill ta vara på alla mina år inte bara mala mig igenom åren.


Men jag antar att framtiden kommer att visa sig för eller senare...
Jag älskar er


Imogen Heap - Airplane

My tummy hurts!

Av någon outgrundlig anledning så har min mage nu smärtat i 3 dagar konstant, inte trevligt alls..men vad gör man?

För att fortsätta klga lite så har jag god lust att inte gå till min gym klass imorgon, varför? jo, vår dumma hurtbulle till lärare har massor med tester just nu. Tex. bänkpress hur i alla världar har han tänkte sig att jag ska kunna ta 55 kg i bänkpress!? är det äns realistiskt? Ursh och dessutom så kommer alla killar i min klass att se på när jag ska göra ett försök till att klara det...vilken förnedring!  Det är inte rättvist, jo jag vet att på alla de härtesterna att vi tjejer har det lite lättare men det är knappt någon skillnad ändå! På vårt sit-ups test fick jag göra 5 sit-ups mindre än killarna för att bli godkänd. HALLÅ det är faktiskt ganska stor skillnad mellan tjejer och killar ändå. Nej, jag är inte feminist.

Oh well, killarna får sig ett got skratt iaf... (iiiiish)


Skolan gör mig vansinnig ibland, det är så fånigt, saker som att om jag råkar ha ett mönster på mina sockar så kan man bli hemskickad. Sedan har vi "the dress code" okej, till och med jag tycker att det faktiskt är ganska bra till en viss gräns. Och jag är en tjej som älskar att ha en helt ny klädsel från dag till dag men nu när jag har varit här i 3 månader så kan jag faktiskt uppskatta att han en dress code. Men det som gör det överdrivet är att man inte äns får ha ett mönster eller någonting på en polotröja eller piké(!) 


Mamma, pappa bli inte besvikna nu men jag "got in trouble" förra veckan....(woops) Jo, som ni vet så är inte telefoner tillåtna på skolan men själklart så har lilla miss svenska blondinen med sig den ändå. Så under en av mina klasser så kände jag att jag hade ett behov av att besöka ett känt ställe så jag svansade fram till min lärare och fick ett pass efter att ha visat mina ID handlingar. Så jag gick inte allt för snabbt mot damernas och kom på just när jag är på väg att stega in genom dörren att min vän Greg hade skickat mig ett sms tidigare så jag flippar upp min mobil i en otänksam blondin rörelser.. ... .. En halv sekund senare hör jag med en mycket mörk och dominant röst "HEY! I saw that!" 
Där sår en mycket bredaxlad och lång mörkhyad man... rektorn. Grattis Caroline du har just gått emot en av deras regler och du bli påkommen av självaste rektorn. Jag gav honom min mobil utan att blinka och försökte se söt ut och dra "men jag är en utbytesstudent så jag visste inte bättre" grejen. Funkade inte.

Han frågade ut mig om vad jag gjorde och till vem jag sms:ade (för om det var någon i byggnaden så skulle de ta dennes mobil också) Sedan babalade han på om hur besviken min lärare skulle bli på mig. Sedan tog han lilla skamsna Caroline som fortfarande behövde kissa tillbaks till klassrummet och berättade inför hela klassen att jag hade hittats i korridoren medan jag sms:ade (!) Jag såg inte mer av min telefon den dagen. 

Jag vet att det var blont gjort av mig, men alla gör misstag jag hade bara oturen att rektorn såg mig (citat från min lärare)

Jag vet att det låter som jag klagar...(vilket är iof sant) Men min fritid är helt underbar men skolan ärbara som, som ett fängelse..Så strikt och jag kan bara inte hålla med om deras metoder helt enkelt.Jag trivs jätte bra men det är bara så mycket små grejer som jag aldrig trodde att jag skulle sakna som jag nu saknar av hela mitt hjärta...I need my beauty sleep now guys

Love youTiger lou - Hey lover

Halloween kommer närmre!

Jag har totalt glömt bort att berätta att jag har fått en liten kisse! Min "mamma" gav mig en liten kattunge för typ en månad sedan. Jag döpte henne till allas förfäran "kärlek" men hennes namn uttals här "tjaarlick" eller "tjälick", hennes namn är alltså mer än svårt för dem att uttala så mer parten av gångerna de ropar efter henne så heter hon "Freakin kitty come here!" Hon är super söt men också så fruktansvärt irriterade, hon är så kär i mig att hon måste vara som en svans efter mig ständigt och jämt(!).

Wow det är så mycket som händer att jag knappt vet vart jag ska börja(!) Tjejen som bodde här tidigare (Christy) har flyttat ut pga. att hon startade drama här i huset, så nu är det bara jag, Britt & Bry som bor här. Fast huset tycks vara fullt med folk  hela tiden ändå. Britt har varit och opererat sig idag (tagit bort sina halsmandlar) så jag ska nog pyssla om henne när hon kommer hem..

Vad mer händer här i mitt amerikanska liv(?) Jag umgås med alla mina vänner mest hela tiden, går ut på dessa typiska amerikanska dejter (grymt praktiskt jag får gratis mat hela tiden), jag går på fotbollsmatcher, cheerledaing, tumbeling (gymnastik), bonfires och allt annat som vi tycks hitta på. Skolan finns där men prioriterings listan här bland mig och alla mina vänner här är utan tvivel

1. SPORT
2. Vänner
3. Engagera sig i olika klubbar
4. Jobba (inte jag då)
5. Äta
6. Sova
7. Duscha
8. 
9.
10.
11.
12.
13.
14
15. ... Skolan

Även fast jag aldrig pluggar så tuffar skolan på riktigt bra för mig, jag fick en förfrågan så sent som förra veckan om jag inte kunde gå med i en marknadsförings klubb. Det är ett fåtal elever som blir "utsedda" att vara med i den här klubben om man utmärker sig med något speciellt, ex. datorer, matte, enrtrepenörskap, interview skills. Vi ska hur som helst jobba ihop någon typ av redovisning som vi sedan ska åka iväg och tävla med, för i Indianapolis och om vi tar oss vidare så åker vi till Texas(!) min lärare vill att jag ska ha hand om "interview skills"  Det känns spännande och roligt

Vad mer..  Jo! Halloween närmare sig och vi är alla "totaly excited" jag ska gå som en sjuksyster (haha kliché jag vet) Det kommer iaf att vara sjukt amerikanskt och roligt!


Nej, nu ska jag åka och hyra "the strangers" (en skräckfilm, nu så här vid halloween)


Älskar er!


 


Sisters

T.I.- You could have whatever you likeHomecoming, en sjukt rolig vecka!


Jaa, homecoming var som sagt kul och avslutades med en stor fotbollsmatch (självklart så vann våra pojkar), vi hade även "pep rally" som i princip är då alla på skolan mitt under någon lektion går till gymnastiksalen fördelar sig i sin årskurs och skriker heja ramsor, små tävlingar, vi cheerleaders har våra ramsor, bandet spelar, fotbolls killarna har sina outfits. Kul. Avslutningsvis så hade vi homecoming dance. Haha tro mig här dansar man inte som i Sverige kan ja lova, haha. Om du har sett save the last dance när hon går till klubben första kvällen så kan jag meldela att jag kände mig som henne + att alla dansar precis som de gör på den klubben. wow. Dessutom så ni vet när man ser på film att alla på dansgolvet börjar dansa exakt likadant till en viss låt (att man dansar/rör sig i en stor grupp), det gör man! Jag har alltid tyckt att det är så fejk på film och inövat men tro det eller ej till ca 4 danser gjorde alla exakt samma rörelser och rörde sammtidigt. Helt sjukt, de var till och med svårt. Hahaha

Det händer så mycket här att jag glömmer bort vad jag ska berätta men här kommer lite efterlängtade bilder iaf.

Crazy hairday

Det kanske inte syns så bra på bilden men det var ett super stort 
fluff och chockrosa.Jag & Britt

SchoolSchoolSchoolSchoolSchool


Fotboll
Dez, Jag & LazVissa vill verkligen ha en plats i cheerleading laget^^
Nervös jag då jag gjorde mig i ordning för min första dag som cheerleaderJag & BeckyPep rallyGo IndiansSara & Jag

Älskar er

RSS 2.0